Kako pritlehno! Klakočarjeva hotela uničiti twitter profil Bojana Požarja?

zajem zaslona

Saj ni res pa je. Urška Klakočar Zupančič gre iz ene afere v drugo. Tokrat se je hotela lotiti slovenskega novinarja Bojana Požarja, oziroma njegovega tvitter profila.

Kaj se gredo ti levi politiki? Urška Klakočar Zupančič je hotela onemogočiti novinarja Bojana Požarja na twitterju, glede na znano dejstvo, da gre za profil novinarja, ki ima na njem – med vsemi slovenskimi novinarji – daleč največ sledilcev ter posledično tudi največji doseg in vpliv.

Šlo je za tvit z objavo ene – pričujoče – fotografije predsednice državnega zbora in podpredsednice Gibanja Svoboda Urške Klakočar Zupančič med njenim nedavnim obiskom v Ugandi (in Ruandi) minuli teden:

“Med temi, sicer že – ponoči – preteklimi dvanajstimi urami delne zaklenitve twitterja (na podlagi prijave iz Slovenije?!) je bilo sicer mogoče povsem normalno spremljati twitter in prek njega pošiljati zasebna sporočila, ni pa bilo mogoče tvitati, revitati ali všečkati. Glede na povsem očitno dejstvo, da pri tem ni šlo za nobeno “objavo in širjenje zasebnih intimnih fotografij”, ampak zgolj za objavo uradnih fotografij predsednice državnega zbora med njenim uradnim obiskom afriške države, pri čemer je bila ta fotografija posneta na javnem mestu, da je torej prijava (iz Slovenije?!) brez vsakršne osnove, smo se na twitter seveda tudi uradno pritožili, njihov odgovor – tako twitter – pa lahko pričakujemo v petih do sedmih dneh. In verjetno tudi ni nobenega dvoma, da za tole res pritlehno, evidentno lažnivo in hkrati tudi zelo podlo prijavo osebno stoji političarka Urška Klakočar Zupančič ali pa kdo drug iz njenega kroga, ob njeni vednosti.” je še zapisal Bojan Požar.

vir: Požareport

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.