Kako se hočeta Golob in Vukovičeva znebiti Loredana in Klakočarjeve?

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike RTV

Odkar je bil, kot zdravstveni minister prisiljen odstopiti Danijel Bešič Loredan, se v Gibanju Svoboda bojijo, da bi zasedel mesto nadomestnega poslanca, ki mu pripada.

Različni scenariji in različna preigravanja potuhnjeno levičarske frakcije v Gibanju Svoboda ne bodo dovolile, da nekdanji minister Danijel Bešič Loredan prevzame funkcijo poslanca. Zato baje tudi ne upa dvigniti pošte.

Če Bešič Loredan najkasneje do 25. avgusta* na poziv državne volilne komisije odgovori, da funkcijo poslanca prevzema (in hkrati ob koncih tedna piše napotnice ter operira pri Bitencu), potem Golobu in Vukovićevi, če se želita ali morata Loredan znebiti, ne preostane ničesar drugega, kot da prisilita Mateja Arčona, naj odstopi kot minister brez resorja (pristojen za področje odnosov med Republiko Slovenijo in avtohtono slovensko narodno skupnostjo v sosednjih državah ter med Republiko Slovenijo in Slovenci po svetu) ter prevzame funkcijo izvoljenega poslanca, iz parlamenta pa avtomatično leti ven Loredan, piše portal Požareport.

Naj bi pa Golob in Vukovićeva, kot piše Bojan Požar, preigravala tudi možnosti, da ubijeta dve muhi na en mah: se znebila Loredana in – predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič. Tako, ker vse je mogoče, da jo na tej funkciji, na podlagi dogovora znotraj poslanske skupine GS in koalicije, zamenja Matej Arčon, ona pa (p)ostane navadna poslanka.

Baje naj bi potekala prava mala vojna med Vesno Vukovič in Urško Klakočar Zupančič, katera, roko na srce dela neumnosti. No slednja naj bi šla, ob morebitni zamenjavi celo jokat h Kučanu. Kakorkoli že, Državni zbor še nikoli ni imel tako “dobre” pevke in plesalke hkrati.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.