Kakšne posodobitve sistema evidentiranja in prodaje vozovnic se obetajo v Mariboru?

slika: MOM

V javnem mestnem potniškem prometu (JMPP) v Mariboru bodo 3. januarja 2019 prišli na nov sistem evidentiranja in prodaje avtobusnih vozovnic. Hkrati s tem v Marpromu za uporabnike storitev uvajajo novo večnamensko brezstično kartico, prilagojeno za JMPP in integrirani javni potniški promet (IJPP), Pohorsko vzpenjačo in smučanje. navajajo v podjetju Marprom.

Evidentiranje z novo Marpromovo kartico na avtobusih bo potekalo na skupnem čitalniku vozovnic za JMPP in IJPP. Ob prevozu z avtobusi pa bo nova kartica omogočala še prevoz z žičnicami na Pohorju in dolgoročno tudi uporabo parkirišč v upravljanju Marproma.

Veljavnost novih kartic – te bodo na blagajni Avtobusne postaje (AP) Maribor predvidoma na voljo od 3. januarja – je 10 let od izdelave, cena za uporabnike pa znaša 4 evre. Vsem, ki boste v novem letu na blagajni AP Maribor kupili avtobusne vožnje, bomo te že naložili na novo kartico, medtem ko dosedanjih kuponskih vozovnic ne bomo več izdajali. Slednje bo moč koristiti še do 30. junija 2019, tako da boste lahko do takrat na starih vozovnicah porabili vse vožnje, saj prenos teh na novo kartico ne bo mogoč.

Pa srečno vožnjo z avtobusi!

SIFA

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.