slika Nova24.tv

Ministri, pa naj gre za leve ali desne vlade, so nekakšni promotorji Slovenije. ob obiskih po Sloveniji pa so deležni marsikaterih daril, jaken, kap, steklenic, prenočiš, pojedin itd. A ko gre za leve s tem nima problema nihče.

Na tuj račun so se mastili praktično vsi od Jankoviča do Pahorja?

Pa smo si pogledali nekaj primerov, kjer so levičarski mediji utihnili, ko je šlo za porabljanje davkoplačevalskega denarja, za večerje, darila in podobne zadeve.

Izbrana družba se je s sredstev namenskega kredita za Stožice, na VAŠ RAČUN mastila v prestižnih restavracijah!

Franc kKangler: Lepo vas prosim no kaki odstop? Kot župan Maribora sem gostil veliko gostov tudi ministre iz tujine in župane! Občina Maribor je pokrila račune! A danes Slo občina nebi smela gostiti ministrice? Čisto politično manipuliranje ljudstva.

Ja, nič …od sedaj, kamorkoli bodo šli predstavniki vlade, ali PV, ali ministri, kar sendviče s seboj, pa spalne vreče, ali šotore…še bolje, da se kar z avtodomi vozijo/vozite okoli. Se spominjate Turka? Nekateri nekdanji oblastniki so s falconom v Bosno leteli za 90 tisoč €! Najem letala za predsednika republike Danila Türka za oktobrski obisk v Sarajevu je stal 89.100 evrov, od tega je urad predsednika plačal 63.642,86 evra, preostalo pa člani delegacije iz drugih državnih organov. Zadnji polet predsednika vlade Boruta Pahorja v Bruselj z najetim letalom pa naj bi predvidoma stal 15.860 evrov oziroma 1750 evrov na potnika.

 

MG