Kebrova izbira, Andrej Trampuž, se Golobu kar sam ponuja za zdravstvenega ministra

Andrej Trampuž, (zajem slike)

Potem ko je v začetku julija – sicer ne na lastno željo – s položaja ministra za zdravje odstopil Danijel Bešič Loredan je začasno vodenje resorja prevzel kar sam premier Robert Golob. Sicer nobene velike razlike med enim in drugim ni, oba sta nesposobna?

Je pa kar nekdanji “kolesarjat” ozirroma bolje rečeno “the best” kolega z Jašo Jenullom, Dušan Keber, kot potencialnega ministra za zdravje predlagal kar slovenskega infektologa iz bolnišnice Charité v Berlinu Andreja Trampuža. Očitno Trampužu posel v Berlinu ne gre tako dobro, da bi tega zamenjal za ministrovanje.

“Ponujalec” Trampuž je za Dnevnik povedal, da je pripravljen prevzeti ministrski položaj. Premierju Robertu Golobu pa je že pisal, a po dveh tednih pa odgovora še ni prejel. V kabinetu predsednika vlade pa naj bi bili na dopustu. Zdaj ko so aktualne nutrije, ke očitno tudi zdravstvo malo pozabljeno.

Sicer pa se je za ministra Trampuž Golobu ponujal že ob formiranju vlade, saj je dvomil, da je Bešič Loredan pravi kandidat za ta položaj. Pa je primeren tudi Trampuž?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.