Sredi Maribora nameril pištolo v policista!

SLIKA JE SIMBOLNA

Policisti PU Maribor danes obravnavajo kaznivo dejanje napada na uradno osebo. Občan je nabito pištolo nameril v policista.

Okrog 11.30 do policistov pristopila moška. Eden od njiju je policistu zagrozil z uporabo strelnega orožja in nameril vanj. Ta je nato tudi sam izvlekel strelno orožje, vendar ga ni uporabil, saj je policistoma moškega uspelo obvladati z uporabo prisilnih sredstev. Osumljencu sta policista zasegla polavtomatsko pištolo kalibra 6,35 milimetra z nabojnikom in naboji. V nadaljevanju postopka so mu policisti odredili pridržanje, izvedli pa so tudi hišno preiskavo na njegovem domu. 

Ko so bili preiskovalni postopki končani, so storilca sicer izpustili na prostost, bo pa zoper njega policija na mariborsko okrožno državno tožilstvo podala ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ko ta opravlja naloge varnosti. Piše spletni Večer

Poleg tega kriminalisti nadaljujejo preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.