Ko je bila Slovenija pod vodo, se je Golob sončil v Grčiji. Ko je ugotovil, da mu to politično koristi, se je vrnil?

Robert Golob, zajem zaslona

Nastopi Roberta Goloba v oddajah na POP TV in RTS ne dajejo kakšnega pozitivnega učinka, še več, Golob je bil večkrat ujet celo na laži.

Spomnimo se groze, ki je doletela Slovenijo. ko so gasilci iz vrtca v Mengšu reševali otroke. Takrat je Golob v Grčiji še užival v luksuznem hotelu z “all inclusive” in s Tinco užival v poletju. Kot piše Požareport

so na vladi to katastrofo sprva ali podcenjevali, ali pa se Golobu in ljubici preprosto ni dalo iti iz Grčije domov.

Končno je tudi Golobu nekako kapnilo, da če zelo hitro ne pride domov, ga bo (politično) odplavilo, odneslo. Novinarji večinskih medijev so o tem sicer dirigirano molčali, ko je Bojan Požar objavil (na omrežju X) začudujoče dejstvo, da je Golob še vedno v Grčiji, pa je bil nemudoma deležen pogroma nekaterih že zdavnaj odpisanih voditeljev, med katerimi je bil tudi Slavko Bobovnik.

Najhujše je bilo, da je Golob moral predčasno zapustiti Grčijo. Sicer je bilo to verjetno zaradi Tince, ki rada uživa v brezdelju, a vseeno. Baje so predsedniku vlade šele v petek popoldan našli  let iz Grčije v Slovenijo, takrat je bila Slovenija že po vodo. In ubogi predsednik vlade, se je potem na hitro pojavil na novinarski konferenci kar v belih supergah, tako in tako pa ni vedel kaj govori. 

In sedaj je potrebno Goloba le še hvaliti. Tako njega, kot tiste novinarje, ki ga kujejo v nebo. Ostale pa bo potrebno postaviti na realna tla, da je edini pravi odrešenik Slovenije – Golob? Potem, ko je resnica povsem nekaj drugega in pridejo ven tudi take izjave:

Bog nas obvaruj. Ne samo katastrofe, ampak tudi Goloba.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.