Gergor repovž neumnosti
zajem slike (Twitter)

Sovražnost tednika Mladine, ki za mlatenje prazne slame uporablja sovražno retoriko do predsednika vlade, meji na meji normalnosti tega ekstremno levičarskega tednika.

GREGOR REPOVŽ V SVOJE NEUMNOSTI SPRAVIL KAR URŠKO BAČOVNIK JANŠA

V ekstremno levičarski oddaji Politčno, na “neodvisni” nacionalni televiziji seveda, ki je namenjana pljuvanju po vladi Janeza Janše, se je znašel tudi Gregor Repovž iz Mladine. Tanja Gobec (tokrat trezna?) je namreč za svoje flustracije ob obletnici 3. Janševe vlade povabila gosta, iz katerega kar veje sovraštvo do Janeza Janše.

Je pa izredno nedostojno, da je njihov gost Gregor Repovž v svoje politične neumnosti vpletel tudi Urško Bačovnik Janša in jo primerjal z neplačevanjem STA s strani vlade. Popolnoma nedostojno, celo za takšnega levega ekstremista, kot je Repovž. Njegove nebuloze si lahko ogledate v spodnjem videu:

In to so tisti novinarji, ki so v Sloveniji, ogroženi, ali je Tanja Fajon v mislih imela koga drugega. No zagotovo pa so to tisti novinarji, ki si tega imena zaradi neumnosti, ki jih proizvajajo resnično ne zaslužijo.

PM