Naprej so se streljali, za tem pa še kamenjali policiste

policija državljana
Slika: policija

Saj ni res, pa je, bi lahko dejali. Na številko 113 so klicali zaradi streljanja, a ko ko so policisti 26-letnika odpeljali, so neznanci še kamenjali policiste.

V soboto zvečer na številko 113 prijeli več prijav o streljanju v Kerinovem Grmu v občini Krško.. Na kraj je bilo napotenih več policistov. V sporočilu za javnost so na policiji zapisali, da se je med intervencijo 26-letni osumljenec kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti in groženj nedostojno vedel do policistov in jim poskušal zbežati. 26-letnika so prijeli, ga vklenili in odpeljali v pridržanje.

Med intervencijo so neznanci v službeno vozilo policije vrgli nekaj kamnov in ga poškodovali. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja so se v delo vključili še kriminalisti. V nedeljo dopoldne so opravili še dodatni ogled kraja in zavarovali sledove streljanja. Preiskava je v teku.

VREME

Maribor
delno oblačno
52%
5.7km/h
40%
26°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.