Ko pridejo kandidati iz Svobode v Maribor, se jim klanja tudi župan, za druge pa mu ni mar!

Da župan Saša Arsenovič sodi na levo politično stran, verjetno ni potrebno posebej poudarjati. Njegova arogantnost pa se čuti na obeh straneh.

V času Evropskih volitev je tudi v samem mestu zelo pestro. Tudi zato, ker stranke svoj program izražajo tudi na stojnicah na Trgu Svobode. V soboto so se poleg stojnice stranke SDS, pridružili s stojnico tudi, člani Gibanja Svobode. Seveda s tem ni nič narobe.


Stojnica stranke SDS v Mariboru

Se je pa njihovi stojnici kasneje pridružila mestna svetnica V MO Maribor Davorka Pregl, kjer so pričakali še njihovo “špicen” kandidatko Ireno Jovevo, za katero je bolj varno, da hodi po stojnicah in je tiho, kot da izusti še kakšno neumnost na televiziji. A glej ga zlomka. Kmalu se na stojnici Svobode pojavi tudi župan Saša Arsenovič. Ta se je prijetno hihital, se slikal in dal občutek, kot da je v transu. Delegacijo Svobode, je Arsenovič nato odpeljal še v prostore mariborske občine, verjetno na kak kozarček ali kavico.

Seveda se lahko župan sam odloča koga bo v mestu ob Dravi pozdravil in koga ne. Sicer bi bilo bolj logično, da bi s tako zavzetostjo v soboto zjutraj sprejel člane stranke, kateri tudi sam pripada, a ga pred lokalnimi volitvami v Svobodi niso hoteli niti povohati.

Se pa zato župan zelo rad v velikem loku izogne stojnici  SDS in kandidatu SDS za Evropske volitve Francu Kanglerju, ki je edini svetnik iz MO Maribor, ki kandidira na Evropskih volitvah. Kakšen stisk roke, župana, Francu Kanglerju, verjetno nebi bil odveč.

Prebivalci Maribora smo različni. Različnega spola,  vere, političnega prepričanja in ko bo župan Arsenovič to dojel bo prepozno tudi za Maribor, ki vse bolj tone, tudi zaradi zaničljivega odnosa vladajočih do mesta. Tistih vladajočih katerim se Arsenovič klanja in tistega mesta, katerega Arsenovič vse bolj zanemarja.

Ko bi vsaj še volivci to prej spoznali?

 

VREME

Maribor
jasno
53%
3.6km/h
0%
26°C
27°
25°
26°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.