To je levičarski nestrpnež, ki bi pretepel podpredsednico SDM Zalo Klopčič

Luka Urh

Očitno pred volitvami na plan privrejo ponovno levičarski nestrpneži, ki grozijo drugače mislečim. No takim, se pod vladavino Goloba po navadi nič ne zgodi. A nekje se mora končati grožnja z nasiljem.


Teden dni pred volitvami so se odkrili tudi skrajni levičarji. tako, katerim je pod vladavino Roberta Goloba prav všeč, saj ne rabijo delati, država pa jim vsaki mesec daje veliko denarja, skritega v navladnih organizacijah, katerih je kot listja in trave.

Iz Medvod, kot lahko preberemo na družabnem omrežju Facebook pa prihaja levi nestrpnež Luka Urh, na sliki z dvema deklicama, za kateri upamo, da nista njegovi hčerki, kajti drugače bi bilo dobro preventivno poklicati socialno ustanovo. (na sliki smo obraze mladoletnih otrok zakrili)

Urh je namreč zelo “pogumen” do žensk. nekatere bi kar pretepal. Predvsem tiste, s katerimi se politično ne strinja. Tako je zapisal na družabnem omrežju (nelektorirano): “Lih sem bil full tečen pa sem se pol še z mojo boljšo in bolj strpno polovico skregu… Ajde pa da vidimo kje so dele uni naciji od zale Klopčič in stranke SDS, pa da jih vse nabutam ko magarce… Čist tko k mi paše.. sej drugače nisem nasilen.. sam njih bi pa kr polomu.”

Grožnja, ki ni samo za policijo ampak tudi za druge ustanove, saj naj bi Urh, kot razkrivajo družabna omrežja imel celo družino in otroke. In groziti ženskam, ki so v stranki SDS s pretepom je povsem zavržno dejanje in vredno vsake obsodbe.

Prav zanima nas, kaj bo o tem rekla “borka” zoper sovražni govor Nika Kovač, in policija. Slednja bi se morala že zganiti!

VREME

Maribor
oblačno
85%
1.1km/h
100%
18°C
18°
17°
17°
Tue
17°
Wed
15°
Thu
18°
Fri
20°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.