Na N1 trdijo, da v Soočenju med Janšo in Golobom, nihče ni dobil vprašanj vnaprej

Slika, portal N1

Pred letošnjimi evropskimi volitvami sta se na N1 soočila predsednik vlade Robert Goloba in predsednik SDS Janez Janša. Zelo dinamično in polemično so se spreminjala mnenja od prve do zadnje minute. Tam so nam potrdili, da nihče ni dobil vprašanj vnaprej.


Zagotovo je soočenje zgodovinsko. Po tem, ko se je Golob odločil, da bo odklonil soočenje na Planet TV, domnevno zato, ker mu niso hoteli vprašanj v naprej poslati, se je odločil, da se bo vendarle soočil, a v njemu bolj naklonjenem portalu N1.

Po zagotovilih urednice N1, Katje Šeruga, mu tudi iz portala N1, niso vnaprej poslali vprašanj. Tako so zapisali za naš portal: “Na portalu N1 nikoli nikomur vprašanj ne pošiljamo vnaprej. Povabljene goste pa, če za to zaprosijo, vnaprej seznanimo s temami pogovora. Tako je bilo tudi v tem primeru; oba gosta sta bila na enak način seznanjena s temami soočenja. Praksa je enaka tudi, kadar gre na N1 za intervjuje ena na ena,” je zapisala Šeruga.

Sicer pa je Janša na soočenju dobesedno povozil Goloba. Tu je nekaj zanimivih izsekov iz soočenja.

 

VREME

Maribor
jasno
66%
1km/h
0%
24°C
25°
20°
22°
Mon
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.