Ko se v Mariboru pred tekmo srečata “viola” Kangler in “dragons” Aleš Hojs

slika: zajem slike

Včerajšnja nogometna tekma med večnima rivaloma Mariborom in Olimpijo, je v mesto ob Dravi pripeljala na 10.000 ljubiteljev nogometa. Sta si pa tekmo ogledala tudi dva predsednika odborov SDS, Mariborskega – Franc Kangler in Ljubljanskega  – Aleš Hojs.


Maribor je na večnem derbiju, včeraj,  potrdil dobro formo v spomladanskem delu sezone. Na 60. medsebojnem obračunu od sezone 2009/10 naprej so Štajerci vpisali 24. zmago, Olimpija ostaja pri 14. V tej sezoni je štajerska zasedba slavila trikrat proti Olimpiji, in sicer s 3:1, 2:1 in 2:1, ljubljanska pa enkrat z 2:1.

Na lestvici so zdaj Mariborčani skočili na drugo mesto, imajo dve točki prednosti pred Olimpijo. Drugo mesto sicer prinaša nekoliko poznejši začetek poletnih evropskih izzivov v konferenčni ligi. 

Sta se pa tekme udeležila tudi predsednik SDS Ljubljana – Aleš Hojs in predsednik SDS Maribor – Franc Kangler, oba tudi kandidata za Evropskega poslanca. V Mariboru je torej včeraj slavil Kangler. Kdo pa bo slavil 9. junija? Ta hudomušni video, pa je preplavil družabna omrežja.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
92%
1.9km/h
13%
10°C
12°
9°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.