Zasedba FDV – družinski posel družine Vajgl?

Levičarski politik, Ivo Vajgl, ki se je koval v komunistični greznici, od dopisnika iz tujine na TV Ljubljana, do politika levih strank. Očitno je s komunističnimi težnjami zastrupil še sina, kateri mu zvesto sledi in dela neumnosti na FDV?


Ivo Vajgl, ptica selivka po levih strankah, oziroma preprosto povedano, ta, kjer je denar, je  bil trikrat izvoljen za poslanca, najprej leta 2008 v državni zbor na listi stranke Zares, nato pa še dvakrat v Evropski parlament, 2009 na listi Zares in 2014 DeSUS-a.  Kot poslanec državnega zbora je vodil odbor za zunanjo politiko, kot evropski poslanec pa je bil član odbora za zunanje zadeve Evropskega parlamenta. Bil je tudi nesojeni kandidat za predsednika države.

Sicer pa 81-letni Vajgl, kot piše Požareport v Hamasu vidi reprizo svojih nekdanjih “romantičnih” jugoslovanskih predstav o PLO in pokojnem palestinskem liderju Jaserju Arafatu, kar je očitno prenesel tudi na sina Jana Vajgla, študenta mednarodnih odnosov na FDV, kjer je tudi predsednik študentskega sveta, te dni pa tudi vidni predstavnik, tako imenovane “prohamasovske” oziroma propalestinske zasedbe prostorov FDV, natančneje zasedbe predavalnice številka 1, največje v stavbi. 

Sicer pa je Ivo Vajgl, pri 81-ih letih že precej ostarel i se mu ne da več ukvarjati s politiko Je pa očitno o levičarski politiki dobro podučil sina Jana, ki je v slogu jaše Jenulla začel prakticirati samovoljo po levičarski meri, torej, previdno protestirati in nikakor ne prevzeti odgovornosti. V medijih pa se predstavljati kot “vidni predstavnik” in ne kot organizator. Se vam to zdi znano?

In zanimivo. Oče Ivo Vajgl naj bi, kot piše Požareport,  prejšnji četrtek tudi sam – osebno – prišel na FDV, “podpret sina”. Je pa pri zelo pazil, da ga ne bi slučajno ujele kamere ali fotografi. Kar bi lahko pomenilo, da družina Vajgl dejansko vodi zasedbo FDV.

Kot v starih dobrih komunističnih časih, ko so šefi dajali napotke, svojim podrejenim in se šli na teren prepričati, če je vse tako, kot so ukazali. Kaj nebi bil čas, da se Ivo Vajgl nebi več ukvarjal s poliiko?

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
88%
0.5km/h
11%
11°C
12°
9°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.