Kolumna, Pavle Rupar: “Komunizem je hujši od fašizma in nacizma?”

Kolumna, Pavle Rupar: "Komunizem je hujši od fašizma in nacizma?"

Jubilejna 50 kolumna

Kulovcem je uspel proticepilski puč

Danes sem z grozo prebral naslov revije extremnih komi-naci-fašistov MLADINA z naslovom: »ZAKAJ JE PROTICEPILSKI PUČ USPEL«. Naježila se mi je koža, ob večernih novicah sem zgrožen spoznal, da so svoj cilj res dosegli! Ob posnetkih bolnic, obolelih in podatkih dnevnega »izkupička« njihovega puča si nisem mogel zamisliti, da je bil to res njihov cilj! Ja bil je, res je bil  njihov cilj rekordno število obolelih, na desetine mrtvih vsak dan in ne sluten porast širjenja Covid 19 med populacijo, hkrati pa popolno zaprtje države in njen bankrot, z eno besedo: smrt, pokol in uničenje Slovenije!! Ja ljudje, res je bil to njihov cilj..!!!

Vsekakor je zdaj jasno, zakaj so MSM mediji, neberljive revije in radia imperija Odlazek  in še mnogi drugi dali tako močno publiciteto raznim Stavanovićem, Čordičem, Wernerjem, Potrčem, nori Biderjevi in Trohi in protestom srbskih nacionalistov tipa Stevanović in drugih, ki so jih temeljito zlorabili ali pa so jih zelo dobro plačali (kar je najverjetneje), da so širili proticepilsko kampanjo po državi! Zdaj so razkrili, da je bil njihov cilj zlom države, povzročiti Covid kaos neslutenih razsežnosti in ne glede na mrtve in obolele, izpeljati državljansko vojno tudi s silo! Mali Milan Kučan, šef komunistične mafije, ni brez veze pozival k nasilnem prevzemu vlade, če drugače ne bo šlo!

slika, družbena omrežja

Vse skupaj je preveč matematično natančno! Ni naključje, da so bila zborovanja ilegalno organizirana vse leto, ob izbruhu resne epidemiološke situacije pa so čudežno prekinjena, da za konec teh Kučan poziva k orožju, da levi extremisti ploskajo v znak veselje k zmagi  ob nenormalnem številu prepričanih, naj se ne cepijo, ni naključje, da se ljudem nezaupanje in jeza in strahoten srd vceplja preko desetletje starih posnetkov Vizjaka in še drugih in da se servirajo ravno ob zlomu zdravstvenega sistema!

Ne to ni naključje! Točno, matematično in skrajno dobro preračunano do trenutka, ko lahko poči in bojim se, da moje napovedi še kako držijo! To namreč pišem in opozarjam že od lanskega decembra, ko sem se prvič srečal z bosanskim Slovencem, ki mi je govoril o tem scenariju in o orožju iz Republike srbske, ki samo čaka, da poči. Strah me je! Prvič me je resno strah!

Razglasitev zmage nad normalnim stanjem, redom in delom, nad zdravstvenim sistemom, zdravniki in bolnišničnim osebjem, njihovo ploskanje nad skoraj 50 odstotki prebivalstva, ki jim je nasedel in se ni šel cepit, je končno odkrilo dejstvo, da so si za žrtvena jagnjeta izbrali nedolžne a zelo naivne somišljenike! Svoje ljudi, ki so jih z mešanico proti Janševe politike podžigali in jih žrtvovali za cilje komunistične vojne in propagande in njihovega puča! Zloraba srdite jeze prav teh naivnih ljudi, pretežno pripadnikov leve ideologije in komunizma ni še končana! Sledi hujskanje, naj zdaj, ko so jih s proticepilsko propagando okužili zahtevajo zdravstveno oskrbo, postelje in naj si izbojujejo ustavno pravici biti negovan, čeprav so sami odgovorni za bolezen in napake, ki so jih naredili , ker so jim pač nasedli!

Za borbo za svoje zdravje pa ne bo sredstev, ki ga ne bi uporabili, verjemite!

Skratka, prav MLADINA je sama odkrila, čemu so levičarji,  KUL horda, posamezni hujskači in levi MSM mediji bili tako enotni v boji zoper vlado, strokovne komisije in cepljenju! Žrtvovali so svoje ljudi, svoje »ovce« in njihovo zdravje in življenja za dosego nasilnega prevzema oblasti, ki sledi! Več svojih zboli, več jih umre, bolj bodo krivili vlado in Janša, bolj bo Kučan zadovoljen, ker se ne bo končalo po njegovih pozivih in volji!

Komunizem je neštetokrat hujši od fašizma in nacizma. Vse dobro vam želim, še je čas, da stopice iz črednega ovčjega sistema in se greste cepit! Ko boste zboleli in hlastali za zrakom, preberite MLADINO, ki ploska zavoljo vašega  zdravstvenega stanja, v katerem se boste znašli po okužbi in to predvsem necepljeni!!

Ekskluzivno za e-Maribor, Pavel Rupar

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
79%
1km/h
33%
-6°C
-5°
-7°
-5°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA