..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Kordiš le priznal prometno nesrečo in okrcal desne medije. Kriva pa je mokra cesta in ne on?

slika: Nova24

Levičarska pamet, poslanca Levice. Za prometno nesrečo okrivil počasno kolono, ter drsečo in mokro cesto. Na koncu pa okrcal še medije, ki so razkrili nesrečo.

Danes smo, po poročanju portala Požar report, pisali o prometni nesreči, ki naj bi jo zakrivil poslanec Levice Miha Kordiš in o kateri so tudi policisti naredili zapisnik. Je pa o njej pisal, kot se je izrazil poslanec Kordiš, pisal le “desni” tisk. In to naj bi bilo, po njegovem mnenju narobe?

Tako je zapisal Kordiš na njegovi Facebook strani: “V desnem tisku berem o prometni nesreči, v kateri sem se znašel. Počasna kolona, drseča mokra cesta in smo šli v verigi. Sreča v nesreči je, da smo jo vsi odnesli z le nekaj obuškane pločevine in plastike. Poklicali smo policijo, a se je izkazalo, da je sploh ne bi potrebovali, zadoščal bi le obrazec zavarovalnice. Ker pa sta policista že prišla, sta morala izpeljati postopke ugotavljanja odgovornosti, sam sem dobil globo za prekratko razdaljo. Danes je podobno deževen dan kot teden dni nazaj, zato naj zaključim s previdno na cesti in pazite drug na drugega ❤️ Kaj menim o zapisih desnih rumenih medijev, si lahko predstavljate, a bom vseeno dodal, da sem vozil 0.0, kot še vedno doslej.

Očitno je Miha Kordiš nepismen, ali pa ne zna prebrat članka, ki smo ga objavili tudi na našem portalu, kjer smo tudi mi zapisali, da nihče od udeležencev ni bil pod vplivom alkohola

Očitno se lahko o tistih ki ne sodijo v isto korito, kot Kordiš lahko piše, se jih lahko blati ali celo žali. O nesreči poslanca Levice pa ne sme pisati nihče. Pa čeprav je bil prav on kriv za nesrečo, ne glede na vremenske okoliščine.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
89%
5.1km/h
100%
10°C
13°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.