Tega vam levi mediji niso povedali! Zamolčana prometna nesreča Mihe Kordiša!

Miha Kordiš

Ko je v prometno nesrečo, ali kakšen drug dogodek vpleten nekdo iz levega političnega pola, vam levi mediji tega ne povedo. To je pri nas tisto uravnoteženo novinarstvo.

Prometno nesrečo, katero so prikrivali levi mediji naj bi imel namreč Miha Kordiš, poslanec stranke Levica in sicer v četrtek 8. septembra, v popoldanskih urah blizu Škofje Loke, kjer je povzročil prometno nesrečo, pri čemer naj bi pri voznici avtomobila, v katerega naj bi se zaletal od zadaj. Čez dva dni so ji ugotovili pretres možganov. Piše portal Požareport.

Škofjeloški policisti so (pred)prejšnji četrtek obravnavali dve prijavi prometnih nesreč z materialno škodo. V drugi, ki se je zgodila v Škofji Loki, je voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avtomobil pred seboj. Proti povzročitelju je uveden prekrškovni postopek z izdajo plačilnega naloga. Nihče od udeležencev ni bil pod vplivom alkohola in pri nobenem ni obstajal sum vožnje pod vplivom prepovedanih drog. (Testa na prepovedane droge, policisti niso naredil.) O konkretnih imenih udeležencev, pa policija seveda ne daje odgovorov.

Odgovora pa ne daje tudi Miha Kordiš, ki je verjetno upal, da bo nesreča ostala skrita očem javnosti?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
49%
2.1km/h
40%
9°C
12°
6°
7°
Wed
3°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA