Saj ni res pa je. Marko Bandelli naj bi našel službo? Zagovarja pa ga kar njegova žena.

Saj ni res pa je.

Pa se je zgodilo. Od volivcev pozabljeni Marko Bandelli, si je potem, ko se je mastil na naš račun skoraj 5 mesecev, kljub temu, da ima svoje podjetje, končno našel službo.

Kje si je Marko Bandelli našel službo, seveda sam ni izdal. A se je odzval na članek portala Siol.net, kjer so zapisali, da si še vedno ni našel službe. Tako je zapisal: “Ej, fenomeni. Peter Jančič popravi takoj to lažno objavo. Jaz sem zaposlen od 1.9.  Biksat laži na vašem mediju je že stalnica. Odstopi.”

Siol.net je seveda objavil podatke o nadomestilih, katere prejemajo poslanci, ki niso bili izvoljeni. In v mesecu avgustu (izplačila se seveda plačajo za mesec nazaj), se je Bandelli svaljkal še vedno za naš denar. Torej novica ni bila lažna. Novico o tem, smo pred portalom Siol, objavili tudi mi.


Marko Bandelli še vedno na državni pomoči, ker ne najde dela. Ima pa svoje podjetje!


Je pa Bandellija v bran vzela kar njegova žena, ki je portalu Siol.net na vprašanje o novi službi nekdanjega poslanca SAB Marka Bandellija odgovorila : G. Marko Bandelli ni več javna oseba. Odgovori, ki jih želite, niso predmet informacij javnega značaja.” Očitno je še dobro, da se Bandelli skriva za ženinim krilom. Samo da otroci več ne jočejo doma in da so jekleni konjički še vedno spravljeni v garaži.

Pa srečno v novi službi!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.