Saj ni res pa je. Marko Bandelli naj bi našel službo? Zagovarja pa ga kar njegova žena.

Saj ni res pa je.

Pa se je zgodilo. Od volivcev pozabljeni Marko Bandelli, si je potem, ko se je mastil na naš račun skoraj 5 mesecev, kljub temu, da ima svoje podjetje, končno našel službo.

Kje si je Marko Bandelli našel službo, seveda sam ni izdal. A se je odzval na članek portala Siol.net, kjer so zapisali, da si še vedno ni našel službe. Tako je zapisal: “Ej, fenomeni. Peter Jančič popravi takoj to lažno objavo. Jaz sem zaposlen od 1.9.  Biksat laži na vašem mediju je že stalnica. Odstopi.”

Siol.net je seveda objavil podatke o nadomestilih, katere prejemajo poslanci, ki niso bili izvoljeni. In v mesecu avgustu (izplačila se seveda plačajo za mesec nazaj), se je Bandelli svaljkal še vedno za naš denar. Torej novica ni bila lažna. Novico o tem, smo pred portalom Siol, objavili tudi mi.


Marko Bandelli še vedno na državni pomoči, ker ne najde dela. Ima pa svoje podjetje!


Je pa Bandellija v bran vzela kar njegova žena, ki je portalu Siol.net na vprašanje o novi službi nekdanjega poslanca SAB Marka Bandellija odgovorila : G. Marko Bandelli ni več javna oseba. Odgovori, ki jih želite, niso predmet informacij javnega značaja.” Očitno je še dobro, da se Bandelli skriva za ženinim krilom. Samo da otroci več ne jočejo doma in da so jekleni konjički še vedno spravljeni v garaži.

Pa srečno v novi službi!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
90%
2.1km/h
40%
15°C
16°
13°
15°
Sat
12°
Sun
12°
Mon
12°
Tue
9°
Wed

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA