Kordiš se je rešil obravnave na sodišču, zaradi preplaha o bombi?

slika: Nova24

Danes bi na sodišču orala potekati obravnava zoper Miho Kordiša zaradi žaljive obdolžitve poslovneža Roka Snežiča. A se je zapletlo. Obravnava je bila preklicana zaradi bombe?

Le kdo je danes poklical na sodišče in dejal, da je v poslopju podtaknjena bomba? So bili to Kordiševi privrženci, ali naključni levičar, kateremu se je zdelo pametno, da se obravnava zoper Kordiša prestavi? 

Spomnimo, da Snežič v zasebni tožbi preganja poslanca Levice Kordiša zaradi žaljive obdolžitve. Zbodlo ga je, da ga je Kordiš v soočenju kandidatov za predsednika republike oktobra 2022 na Televiziji Slovenija označil za razvpitega kriminalca, s tem pa je Kordiš po Snežičevem mnenju trdil nekaj, kar lahko škoduje njegovi časti in dobremu imenu. Piše portal N1.

Kordiš je Snežiča užali z besedami, da je obsojeni goljuf in nekdanji arestantski cimer Janeza Janše,  ki je državi dolžan več kot pol milijona evrov”. Spomnil je tudi, da je Nacionalni preiskovalni urad zoper Snežiča sprožil ovadbo in postopke zaradi sodelovanja v mednarodni kriminalni združbi, ki je “težka 22 milijonov evrov”.

Naslednja obravnava je sklicana za 23. maj, bo takrat še ena domnevna bomba, Levica?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.