Kot v času fašizma! Novinarju Nova24TV, prepovedali vstop na Festival Svobode.

Robert Golob, slika: zajem videa

V Gibanju Svoboda si še kar naprej delajo sramoto. Svojo aristokratsko držo, kot iz Hitlerjevih časov, pa odlično pretvarjajo v današnji čas.

Ob tem se sprašujemo, kaj je, komu izmed članov Gibanja Svobode, naredil snemalec televizije Nova24TV, da so mu prepovedali vstop na njihov Festival? Tam so bili očitno lahko le izbranci in preverjeni novinarji, da bodo o srečanju stranke Gibanje svoboda lahko pisali po nareku Roberta Goloba? Pa poleg dobili še kakšne čevapčiče?


Za razliko od posebej izbranih medijev, ki so na srečanje lahko prišli tam torej ni bilo snemalca Nove24TV, Verjetno so se bali, da bi v kamero ujel prazen prostor v šotoru in razkril izredno slabo udeležbo. Mediji poročajo o kar 1000 ljudeh, Vladimir Vodušek pa jih je na svojem Top TV naštel kar 1500 ljudi. Kot pravijo ljudje,  ki so se udeležili festivala, pa naj bi se na festivalu zbralo le od 300 do 400 ljudi. Za primerjavo. Dvakrat toliko ljudi, kot se jih je zbralo na tem srečanju Gibanja Svoboda, se namreč zbere na le srečanju članov SDS Maribor.

Sicer pa je lista za Evropske poslance Gibana Svobode, kjer so združeni odpadnik bivših levih strank in Svobode kompletna. Oziroma za poznavalce političnih razmer smešna.  Še posebej zato, ker listo po novem tvorita tudi Marjan Šarec in Maša Kociper. Človeka, ki imata največ negativne zgodovine v parlamentu in sta v času oblasti izrekla veliko neumnosti. Niti eden, niti drugi, pa nista bila izvoljena v  parlament.

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
50%
6.2km/h
40%
26°C
28°
24°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.