Kradla po trgovini in napadla varnostnico. Mariborski policisti so ju obvladali in spravili v zapor.

Slika je simbolna, pixabay

Neverjetno, kaj sta si kupca dovolila v eni izmed mariborskih trgovin. Najprej sta pokradla artikle, za tem žalila blagajničarko in na koncu napadla varnostnico.

V Mariboru sta v petek storilca vstopila v trgovino, zbirala artikle, hrano in alkoholne pijače, ter jih odlagala v torbo. Na blagajni sta zmerjala in žalila blagajničarko, nakar sta z artikli želela zapustiti trgovino, zaradi česar je pristopila varnostnica. Storilca sta jo fizično napadla. Posredovali so policisti in jima odredili pridržanje.

Storilca sta po tem, ko sta okradla trgovino, napadla varnostnico, potem ko nista želela pokazati vsebine svoje torbe, popraskala in jo celo nekajkrat udarila po glavi. K sreči so ju policisti prijeli na kraju dejanja. Proti njima so policisti že podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.