Ministrstvo prodaja hiški na morju, ki sta v tako slabem stanju, da priporočajo ogled samo od zunaj.

slika: ministrstvo za javno upravo

Ministrstvo za javno upravo v hrvaški istri prodaja dve nepremičnini. Za obe počitniški počitniški hišici odsvetujejo vstop vanju.

Ta je pa dobra. Ministrstvo za javno upravo v hrvaški istri prodaja dve nepremičnini. Dve počitniški hišici, ki so ju postavili še za časa Jugoslavije v sedemdesetih letih. Nič čudnega torej, da ministrstvo odsvetuje pogled v sami hiški, saj sta v zelo slabem stanju. 

V ponudbi se sliši sicer dobro! Prva ima neto tlorisno površino 58,4 kvadratnega metra, od tega je 31,7 kvadratnega metra bivalne površine. Malo manj kot 14 kvadratnih metrov predstavlja garaža, 12,8 kvadratnega metra pa pokrita terasa. Druga hiška je nekoliko večja in meri skupno 61,4 kvadratnega metra. Od tega bivalna površina znaša 37 kvadratnih metrov, garaža 14,1 kvadratnega metra in pokrita terasa 10,3 kvadratnega metra.

A hiški, čeprav se prodajata za po 110.000 evrov za posamezno hiško, v tako slabem stanju, da sta potrebni celovite prenove. V opisu za dražbo na ministrstvu navajajo, da so stene v počitniških hiškah prekrite s plesnijo, prav tako pa so slabše ohranjena okna, nekatera pa so delno razbita.

Le kdo bi si po tem takem želel take hiške?

vir: Portal N1, Ministrstvo za javno upravo, slike. ministrstvo za javno upravo

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.