Kučan naj v preteklosti že večkrat grozil novinarjem in jih poniževal?

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

Mediji, ki niso ravno naklonjeni levi politični opciji, je znano, da so deležni veliko zmerjanja,  neodobravanja ali celo podtikanja in nesramosti.

Že včeraj je završalo na družbenih omrežjih, ko je direktor TV Slovenija Uroš Urbanija v gostilni v Ratečah srečal zadnjega predsednika komunistov Milana Kučana, ta naj bi se tudi letos mastil v VIP prostoru v Planici, a  se je obnašal precej svojeglavo in je želel direktorja TV Slovenija poslati kar  zapor.


Sicer panaj bi  Kučanova svojeglavost in nesramnost večkrat veljala tudi za druge novinarje? Tako naj bi pred leti grozil tudi žal že pokojnemu novinarju Borisu Cipotu. Ko je bil Boris  že na smrt bolan, sta se s Kučanom srečala slučajno v nekem prekmurskem lokalu “A je hudo z vami?” Naj bi ga takrat vprašal Kučan. Boris mu je odgovoril “Da”.” Kučan pa naj bi mu zabrusil: “Prav. To je od vaše novinarske hudobije.” Boris Cipot je to zgodbo večkrat povedal novinarski kolegom,. Sicer pa naj bi Kučan grozil tudi Vinku Vasletu, ko je bil še direktor radia Slovenija, da naj bi prav on poskrbel, da ga boo zamenjali? Vasle je to zapisal tudi na družbenem omrežju twitter.

Očitno je bila zloba vedno prisotna po levih veljakih?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
72%
3.6km/h
75%
17°C
18°
16°
17°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
13°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.