Tanja Fajon, SD
Tanja Fajon, fotomontaža

KUL politika, ki jo pelje leva opozicija skupaj z mediji in očitno tudi tožilstvom je nevarna. Oziroma, da napišemo po domače ima dvojna merila.

POZOR! Pazite kaj pišete Tanji Fajon

Osumljenec na račun podane grožnje Tanji Fajon je povedal, da je res on tisti, ki je napisal konkretni zapis na Twitterju. Priznal pa je tudi, da ni imel namena, da bi grozil evropski poslanki Fajonovi, ampak, da bi opozoril na sramotno odločitev okrožne državne tožilke na prijavo groženj ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa. Njegove besede, ki so bile zapisane na Twitterju, so namreč predstavljale direkten prepis grožnje Alojza Breznika ministru Hojsu. Pod tvitom je bila objavljena tudi fotografija iz katere je razvidna odločitev državne tožilke, in kjer je ta prijavo ministra Hojsa zoper Breznika, zavrgla.

Torej, če grozite Tanji Fajon je škandal. Evropska poslanka, ponosna naslednica zveze komunistov je v nevarnosti, ogrožajo jo vsi nezaželeni tviti in vsi, ki se ne strinjajo z njeno radikalno politiko. Če pa grozite ministru za notranje zadeve, ga primerjate s psom, ki ga je treba likvidirati, pa to ni grožnja.

Zato le pazite torej kaj pišete Tanji Fajon.

PM