..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Lažniva Tarča se je spet obregnila ob naš portal, Pirc Musarjeva pa je zavajala?

zajem slike RTV

September je tu in lažniva Tarča, levi pljuvalnik proti SDS-u in našem mediju se vrača na prvi program TV Slovenija. Erika pa se še vedno ni naučila, da se ljudem ne skače v besedo.

Zakaj pred besedo Tarča uporabljamo pridevnik LAŽNIVA? Ker se o našem mediju ves čas lažejo. V lanskih oddajah so nas najprej žalili, da nismo medij ampak trobilo, kmalu za tem so lagali o majhni gledanosti našega medija, pa čeprav mesečno dosežemo od 400.000 do 500.000 edinstvenih ogledov in medij označili za marginalni (TUKAJ). Tokrat pa so naš medij obtožili, da se na našem portalu najde veliko negativnih člankov o kandidatih levega pola. Tudi to klobasanje neumnosti ne drži. Z skoraj vsemi kandidati za predsednika države smo naredili kratek intervju, (z Anžetom Logarjem, ga recimo nismo), posneli smo izjavo gospoda Vladimirja Prebiliča ob obisku stojnice v Mariboru, posneli stojnico gospoda  Gregorja Arzenška, naredili z njim intervju, tudi z gospo Marto Kos, kot tudi z Natašo Pirc Musar.

Se je pa v Tarči  gospa Nataša Pirc Musar potožila, da je mediji ne marajo. No nič čudnega, če pa jih žali tako kot naš portal, kateremu je očitala da smo “Janševo trobilo!” Je pa potožila, da ji ne stoji ob strani niti Nova24TV niti Odlazkova skupina medijev in da ji je težko. A pozabila je povedati tudi zakaj je tako.

Ne pozabimo kaj se je dogajalo V Mariboru. Tam smo bili priča nekorektnemu zbiranju podpisov, s strani prostovoljcev Nataše Pirc Musar, kar so zabeležili tudi naši novinarji in posneli izjavo 80-letne gospe.

In ja, Nataša, vaša stojnica je vse tri dni v ponedeljek 22. avgusta, torek 23. avgusta in sredo 24. avgusta večinoma samevala. In to ni negativni zapis do leve kandidatke za predsednico države, to je resnica, gospa Erika Žnidaršič!

 

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
90%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.