Poglejte si to neverjetno dvoličnost Tanje Fajon!

Tanja Fajon
zajem slike, Planet TV

Saj ni res, pa je. Sprenevedanje ali pozabljivost Tanje Fajon, to je sedaj vprašanje. In dva različna odgovora glede omejevanja turističnih vizumov za Ruske državljane.

 Ena tema in dva različna odgovora v pičlih šestih dneh. To je zunanja ministrica Tanja Fajon, za katero se nikoli ne ve, kaj misli in kaj dejansko počenja.

24. Avg 2022 – Zunanja ministrica Tanja Fajon se je na povabilo avstrijskega kolega Alexandra Schallenberga danes udeležila Evropskega foruma Alpbach v Avstriji. Na panelni razpravi o geopolitičnem prebujenju EU je povedala, da ni naklonjena omejevanju turističnih vizumov za ruske državljane v okviru sankcij EU proti Rusiji zaradi agresije na Ukrajino.

31. Avg 2022 – Zunanja ministrica Tanja Fajon je pozdravila današnji soglasni dogovor zunanjih ministrov EU o zamrznitvi sporazuma z Rusijo o poenostavljenem izdajanju vizumov ruskim državljanom. S tem so po njenih besedah sprejeli ukrep, ki “jasno govori o naši odločnosti, da obsodimo nesprejemljivo rusko agresijo”, so sporočili z zunanjega ministrstva.

Je lahko še kaj bolj neučinkovitega in nejasnega, kot Tanja Fajon?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
42%
3.6km/h
0%
19°C
21°
18°
16°
Mon
10°
Tue
9°
Wed
11°
Thu
12°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA