Levi mazači nad vrata zavoda Iskren spet narisali kljukaste križe

izložba iskreni
izložba iskreni

Neverjetno a resnično. Levičarski mazači so se ponovno spravili nad zidove nič hudega slutečih ustanov verske narave in narisali kljukaste križe.

Kljukasti križi na stavbi zavoda Iskreni!

Nič kolikrat je bilo povedno, da je politika levice zelo nevarna. Grožnje s smrtjo predsedniku vlade, grožnje koalicijskim partnerjem, žaljivi napisi in podobne neumnosti  levičarjem očitno niso tuje. A mazanje pročelij zdravstvenih ustanov in zavodov, ki niso povšeči levičarskim strukturam s Hitlerjevimi križi, pa je nedopustno in sovražno.

Tako pa so se levičarski mazači spravili nad izložbo in pročelje Zavoda Iskreni, kjer so zapisali besedo KORUPCIJA in narisali tudi svastiko.

 

https://twitter.com/Patriot81615832/status/1356554359044268032

Selektivno razumevanje pluralnosti v naši družbi, ki nas duši že desetletja. Kje so sedaj pozivi k strpnosti in enakopravnosti? Morda prevzemanje odgovornosti za podpihovanje sovraštva, spoštovana opozicija,” pa je zapisal eden od uporabnikov družbenih omrežij.

Mi pa lahko zapišemo le NESPREJEMLIVO IN VREDNO VSAKE OBSODBE!

PM

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.