Urška Klakočar Zupančič uradno odpovedala sestanek s Pavlom Ruparjem

shod upokojencev

Saj ni res pa je. Gospa “pravičnica,” prva med enakimi je požrla svojo besedo in je društvu 1. oktober odpovedala sestanek, kjer naj bi dogovarjali o problemih starejših. 

Urški Klakočar Zupančič, so očitno opice bolj pomembne, kot upokojenci? No vsaj tista, katero je posvojila, bi bila verjetno do upokojencev bolj prijazna. Odpoved sestanka, je bila zaradi tega, ker so Ruparjeva besede posegle v človeško dostojanstvo in naj bi imele besede Ruparja tudi znake kaznivega dejanja. Kako prozorn!

Naj spomnimo, kdo je Urška Klakočar Zupančič? To je tista sodnica, ki je v času vlade Janeza Janše še kako posegla v človeško dostojanstvo takratnega predsednika vlade Janeza Janše. Tudi njeni zapisi niso bili daleč od znakov kaznivega dejanja. V času epidemije je na svojem Facebook profilu Janšo označila za velikega diktatorja in dodala, da je virus pri nas dal polet “zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo“. Izrazila je tudi upanje, “da bo doba janšizma nekoč samo še bridek spomin“. Predsednica Okrajnega sodišča v Ljubljani je sicer nato zoper sodnico vložila pobudo za začetek disciplinskega postopka, odvzela ji je tudi vodenje oddelka za etažno lastnino na sodišču s pojasnilom, da bi bilo zaradi začetih postopkov zoper sodnico oteženo sodelovanje med njima, kar bi vplivalo na učinkovitost dela oddelka. 

zapis Urške Klakočar Zupančič, slika: twitter

Tako zavržno dejanje, kot si ga je v tem primeru privoščila Urška Klakočar Zupančič in odpovedala sestanek društvu 1. oktober ima vse lastnosti in oblike totalitarizma. Obenem pa je to napad na organizacija, društvo, kot tako, ki se bori za upokojenske pravice.

Prav zato bo društvo 1. oktober stopnjevalo pritiske na najvišje veje oblasti v Sloveniji in še ta mesec organiziralo še en veliki Vseslovenski shod upokojencev. 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.