Luka Dončič je zaročil svoje dekle Anamario Goltes! Rekla je DA! #odzivi

zaroka Luke Dončiča, slika: instagram

Košarkar Luka Dončić se je zaročil z dolgoletnim dekletom Anamario Goltes. Romantična zaroka, se je zgodila na Bledu.

Košarkarski zvezdnik Luka Dončić je svojo dolgoletno partnerko Anamario Goltes zaprosil za roko. Fotografijo izredno romantične zaroke sta delila na Instagramu. Na njej je videti Dončića, ki je pokleknil pred svojo izbranko, par pa je obdan z goro belih cvetlic. Za njima je cerkvica na Blejskem otoku.

Luka in Anamarija sta se spoznala že kot najstnika, med dopustovanjem na hrvaškem otoku Krk. Na dan, ko je Dončić Anamario Goltes zaprosil za roko, pa ima par tudi obletnico. Anamaria Luko redno spremlja na njegovih tekmah in je njegova največja navijačica. Živi v ZDA!

Nekaj odzivov:

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.