»Maribor – mesto znanja in ustvarjalnosti«

Župan Mestne občine Maribor je objavil javni razpis za sofinanciranje programa  »Maribor – mesto znanja in ustvarjalnosti« v letu 2017.

Pojem mladi pomeni učence in dijake rednega osnovnošolskega in srednješolskega izobraževanja ter učence in dijake v domovih za učence in dijake.

Predmet sofinanciranja po tem razpisu so naslednji programi: izvedba občinskih, območnih, državnih ali mednarodnih tekmovanj v znanju za mlade; udeležba mladih na občinskih, območnih, državnih ali mednarodnih tekmovanjih v znanju; izvedba počitniških izobraževalnih taborov, šol in delavnic; dodatno izobraževanje in izpopolnjevanje nadarjenih mladih (mladih talentov); ter dodatno izobraževanje mentorjev in koordinatorjev izobraževalnih dejavnosti v osnovnih in srednjih šolah ter domovih za učence in dijake, ki aktivno sodelujejo v programu »Mladi za napredek Maribora«.

V Proračunu Mestna občina Maribor 2017 je za sofinanciranje tega programa namenjenih slabih 16.000,00 evrov.

Na razpis se lahko prijavite vse do 7. 7. 2017.

Predlog izbora programov, ki bo jih sofinancirala občina in delitev razpoložljivih sredstev, bo pripravila strokovna komisija ob pomoči organa mestne uprave, pristojnega za izobraževanje.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva  tukaj.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.