MARIBOR ŽALUJE, umrl je komaj 21 letni ROK ČERNIC

Slika: FB profil Roka Černica

Še včeraj se je veselil velike zmage Maribora v Ljubljeni, danes pa je odjeknila vest, da je umrl mlad Mariborčan Rok Černic. Bil je eden od največjih navijačev NK Maribor, imel je izjemno zbirko dresov in navijaških stvari mariborskega kluba. Bil je tudi izjemen človek, velik dobrodelnež, organiziral je veliko akcij, s katerimi je pomagal mnogim, čeprav bi tudi sam kdaj potreboval pomoč. Vedno je mislil na druge, a obenem zvesto sledil svoji veliki ljubezni, domačemu klubu, NK Mariboru.

slika: FB profil Roka Černica

Mladega Roka Černica je za svoje zasluge  za dobrodelnost nagradil tudi predsednik države Borut Pahor. Rok je bil tudi na državnem dogodku, kot Prostovoljec leta in prejel priznanje. Takrat je povedal: Že nominacija mi pomeni veliko, še posebej če nekdo opazi tvoje delo in doprinos k družbi ter prepoznavi mesta Maribor. Predsednik, ki sem mu podaril skupno darilo od NK Maribor, je pohvalil moje projekte, klubu pa čestital, da je spet prvak,« je takrat povedal Rok.

V imenu uredništva e-maribor.si njegovi družini in vsem, ki so ga poznali izrekamo iskreno sožalje.

V nedeljo bomo zato v rubriki “nedeljski intervju” v spomin na Roka Černica naredili daljši prispevek o njegovem humanitarnem delu.

Rok počivaj v miru in hvala za vsa dobra dela! 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.