MARIBOR ŽALUJE, umrl je komaj 21 letni ROK ČERNIC

Slika: FB profil Roka Černica

Še včeraj se je veselil velike zmage Maribora v Ljubljeni, danes pa je odjeknila vest, da je umrl mlad Mariborčan Rok Černic. Bil je eden od največjih navijačev NK Maribor, imel je izjemno zbirko dresov in navijaških stvari mariborskega kluba. Bil je tudi izjemen človek, velik dobrodelnež, organiziral je veliko akcij, s katerimi je pomagal mnogim, čeprav bi tudi sam kdaj potreboval pomoč. Vedno je mislil na druge, a obenem zvesto sledil svoji veliki ljubezni, domačemu klubu, NK Mariboru.

slika: FB profil Roka Černica

Mladega Roka Černica je za svoje zasluge  za dobrodelnost nagradil tudi predsednik države Borut Pahor. Rok je bil tudi na državnem dogodku, kot Prostovoljec leta in prejel priznanje. Takrat je povedal: Že nominacija mi pomeni veliko, še posebej če nekdo opazi tvoje delo in doprinos k družbi ter prepoznavi mesta Maribor. Predsednik, ki sem mu podaril skupno darilo od NK Maribor, je pohvalil moje projekte, klubu pa čestital, da je spet prvak,« je takrat povedal Rok.

V imenu uredništva e-maribor.si njegovi družini in vsem, ki so ga poznali izrekamo iskreno sožalje.

V nedeljo bomo zato v rubriki “nedeljski intervju” v spomin na Roka Černica naredili daljši prispevek o njegovem humanitarnem delu.

Rok počivaj v miru in hvala za vsa dobra dela! 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
74%
1km/h
50%
19°C
22°
16°
20°
Fri
17°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
16°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA