Mariborčanka Ilka Štuhec na 1. mestu v Val Gardeni!

slika twitter

Ilka Štuhec je nazaj. Že na tretjem smuku po vrnitvi v belo karavano je pokorila vso konkurenco in bo v Val Gardeni osmič stopila na najvišjo stopničko v svetovnem pokalu.

Zmaga 28-letne Mariborčanke je čista kot solza. Na progo se je podala s štartno številko 13 in bila V brezhibni vožnji od štarta do cilje najhitrejša na vseh vmesnih časih. V cilj je prišla z 51 stotink prednosti pred Ramono Siebenhofer. Najbolj jo je ogrozila naslednja na štartni listi Nicol Delgado, ki je zaostala za 14 stotink. Omenjena trojka je tudi stala na zmagovalnem odru. Na nekoliko prilagojeni progi Saslong, na kateri sicer praviloma tekmujejo moški, tokrat pa je omenjeno dolomitsko smučarsko središče prevzelo odpovedano preizkušnjo iz Val d’Isera.

video RTV SLO

Končni vrstni red:

1. Ilka Štuhec (13)

Slovenia

1:22.81
2. Nicole Delago (14)

Italy

+0.14
3. Ramona Siebenhofer (7)

Austria

+0.51

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.