Tone Partljič napisal opravičilo Francu Kanglerju

slika: politikis

Pisatelj Tone Partljič, pisatelj, politik in velik privrženec župana Andreja Fištravca, se je posul s pepelom. Ne samo, da je bil glavni protestnik proti županu Kanglerju, pred štirimi leti je celo vložil Fištrevčevo kandidaturo za župana Maribora. Je človek, ki nikoli ni podpiral kandidatov in ljudi desnega političnega pola. Sam je pa bil tudi županski kandidat na listi LDSa leta 1998, kjer je dobil le 17% glasov.

Opravičujem se za »nekorektno in prezgodnje sklepanje in morda tudi izrečeno misel o tvoji neprimernosti zaradi ovadb, je zapisal Tone Partljič, Francu Kanglerju, ni pa mu žal, da se je udeležil vstaj proti njemu. Partljič poudarja, da ni nenadoma postal Kanglerjev zagovornik in zato dodaja: “Opravičujem se torej še za to, če bi morda ti ali bralci menili, da sem zaradi opravičila postal kak tvoj politični simpatizer.” Piše portal Reporter.

Partlič še dodaja: nekaj teh ovadb je sicer še v procesu, a v večini si bil oproščen suma. Dvomim, da mi boš verjel, a zagotavljam ti, da me je vsaka »opustitev« kazenskega pregona zoper tebe samo razveselila.  Za nekorektno in prezgodnje sklepanje in morda tudi izrečeno misel o tvoji neprimernosti zaradi ovadb – se ti torej iskreno opravičujem. To pa je tudi edina stvar, za katero se ti opravičujem. In se s tem seveda ne opredeljujem ne za tebe in tudi za nikogar drugega.

preberite tudi: Se bo Tone Partljič tudi letos vmešal v lokalne volitve?

Sicer pa je bil Partljič v pismu Kanglerju, ker pač očitno ne more iz svoje kože, tako kot vedno kritičen do vsega kar je desnega zapisal, da vstaj ni zakuhala nobena levica, saj naj bi šlo za socialni upor. V pismu Kanglerju je zapisal tudi laž, da Franc Kangler kandidira s pomočjo Janeza Janše. Vendar pa je vsakomur znano, da Kangler kandidira s pomočjo svoje stranke NLS, ter da ga stranki SDS in SLS le podpirata.

Pravijo, da le ljudje, ki imajo v sebi vsaj delček dobrega, lahko peče vest. Torej je tudi za našega pisatelja Toneta Partljiča končno zavel kanček upanja.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.