Mariborčanke, postale državne prvakinje iz tekmovanja navijaških skupin (cheerleading)!

"Borci Cheerteam", slika: osebni

Šport, “cheerleading”, kjer tekmujejo dekleta v slogu navijaških skupin, je sicer bolj poznan v Ameriki, kot pri nas. A kakorkoli že. Prav Mariborčanke so v tem najboljše v Sloveniji.

Mariborska skupina, z malce nenavadnim (moškim) imenom  Cheerleading Borci, se je 1. aprila udeležila državnega prvenstva navijaških skupin “cheerleading, ki je potekalo v Ljubljani. Na prvenstvu sta nastopili otroška in mladinska ekipa, ki sta na ta dan pometla s konkurenco. Domov so se dekleta (med katerimi se najde tudi kašen fant) vrnila z dvema naslovoma državnih prvakov. Na tekmovanju šolskih skupin pa so Mini Borci iz OŠ Dušana Flisa Hoče dosegli odlično 2. mesto.  

Sicer pa bodo tri tekmovalke iz mladinske ekipe (Ana Rojs, Ronja Harb in Sara Ferlič) to poletje zastopale barve Slovenije tudi na Evropskem prvenstvu, ki bo potekalo v Italiji.  

Tako pa dekleta in tudi fantje predstavljajo ta zanimiv šport:

Dekletom (in tudi fantom) ob naslovu državnih prvakov čestitamo tudi iz uredništva e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.