Mariborčanke pozor! Po domovih se predstavlja tuja ženska, ki vam nudi lažno masažo!

SLIKA JE SIMBOLNA

Nikoli ne zaupaj tujcu. to je rek, ki bi se ga morala držati tudi oškodovana 81. letna Mariborčanka.

Draga masaža

Včeraj, v sredo med 10.00 in 10.30 je v stanovanje 81-letne Mariborčanke, na Machovo ulico prišla neznana ženska, stara okoli 60 let, visoka okoli 165 cm, govorila je v hrvaškem jeziku, stara okoli 60 let, višine okoli 165 cm, srednje postave, v celoti oblečena v črna oblačila, tudi na glavi je imela črno ruto. Predstavila se ji je uslužbenka podjetja Medicor in ji ponudila masažo in rehabilitacijo v Termah Radenci.

Oškodovanka je pristala na masažo, za katero je izvajalka vztrajala, da jo opravita v kuhinji. Tam jo je posedela v tak položaj, da ni videla proti vhodnim vratom oz. iz  kuhinje.

Med masažo je skozi odklenjena vhodna vrata vstopila druga oseba, odšla v spalnico in tam iz predala nočne omarice odtujila nekaj 100 evrov gotovine, 12 zlatih prstanov in več kot 10 verižic.

Materialna škoda znaša okoli 6.000 evrov. Bodite torej previdni komu odpirate vhodna vrata in koga vabite v vaš dom

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.