Mariborska sramota! Inšpektor zahteva urgentno urejanje mostu na Mariborski otok!

slika: tweeter

Most na mariborski otok, je zagotovo ena največjih mariborskih sramot tega poletja. Inšpektor zahteva urgentno urejanje mostu na Mariborski otok!

Na občini morajo v skladu z odločbo inšpektorja fiksirati ograjo mostu na Mariborski otok na delih, kjer do sedaj ni bila izvedena na tak način.  V odločbi je prav tako zahtevano, da se nemudoma uredi tudi na določenih delih neravna pohodna lesena konstrukcija mostu.

Na mestni občini Maribor spet iščejo vrsto izgovorov, zakaj most še ni dokončno urejen. Pravijo tudi, da so k izvedbi zahtevanih izboljšav pristopil nemudoma in da bo urejena ograja, ki je bila sedaj pritrjena katr z vezicami, kot tudi leseno pohodna površina, kjer bo nameščena talna obloga. No vse to bi moralo biti urejeno že meseca julija. Piše Maribor.info.

Pometanje problemov pod preprogo?

slika: tweeter

Na problematiko nedokončane sanacije mostu na mariborski otok je sicer opozoril tudi Igor Jurišič, predsednik Stranke mladih Slovenije Zeleni in mestni svetnik Mestne občine Maribor, ki se je znova oglasil tudi včeraj in pripomnil, da pokrivanje lesene pohodne površine ni primerna rešitev .Takšnega odnosa župana do mesta si Mariborčanke in Mariborčani niti ne želimo niti ne zaslužimo,« je zapisal v sporočilu, ki ga je naslovil na župana Mestne občine Maribor Saša Arsenoviča in medije. 

Bo konec sramotenja Maribora z zamenjavo župana?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
72%
4.1km/h
75%
16°C
18°
14°
15°
Wed
11°
Thu
9°
Fri
11°
Sat
9°
Sun

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA