Tako lepo pa izgleda Eva Irgl na dopustu #instagram

Eva Irgl
Eva Irgl, slika Instagram

Eva Irgl zagotovo velja za najlepšo poslanko v Državnem zboru. Tokrat je za svoj dopust odšla v Italijo.

Eva Irgl je pri svojih (let ne bomo izdali) letih videti odlično, saj že dolga leta z uravnoteženo prehrano in telovadbo skrbi za zavidanja vredno postavo. Irglova se je tako kot številni njeni kolegi in kolegice s poslanskih poti odpravila na zaslužene počitnice, na katerih uživa s svojim srčnim izbrancem, glasbenikom Davorjem Božičem. Piše portal Slovenske novice.


Zadnje dni sta zaljubljenca preživela v italijanski Umbriji, kjer sta uživala v vrhunski kulinariki, odlični kapljici, čudoviti pokrajini, slikoviti arhitekturi in brezdelju. Eva, ki svoje sledilce in sledilke na instagramu rada izobrazi tudi o zgodovini mest, ki jih obiskuje, je z njimi delila tudi nekaj utrinkov s potepanja po Italiji, objavila pa je tudi fotografijo, s katero je dokazala, da v telovadnici resnično gara.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.