Mariborski (neodvisni) sodnik kar organizator prvomajskega srečanja Socialnih demokratov?

slika: facebook

Saj to ne more biti res. Kako nam lahko sodijo sodniki, ki so strankarsko obarvani. V rdeče barve se je oblekel organizator srečanja mariborske SD, Sodnik okrožnega sodišča v Mariboru Matjaž Štok in tudi njegov kolega Slavko  Gazvoda.

Nam sodijo pristranski sodniki?

Sodnik okrožnega sodišča v Mariboru Matjaž Štok, ki je s sodniškim kolegom Slavkom Gazvodo na prvomajski zabavi stranke SD žural na Urbanu in pozirala za predvolilne objave strankinih evropskih kandidatov Tanje Fajon, Aleksandra Jevška, Neve Grašič in Milana Brgleza, je po informacijah Nove24.tv celo organizator srečanja. Ne zgolj letos, že vrsto let.

Slovensko sodstvo se je po zadnjem škandalu popolnoma zavilo v molk. Škandal, ki sta ga sprožila mariborska sodnika Matjaž Štok in Slavko Gazvoda, ko sta se odeta kot člana stranke SD – Gazvoda tudi s totalitarnim simbolom, ki ga v SD slavijo, na prsih – pojavila na prvomajskem praznovanju stranke SD in pozirala za predvolilne objave strankinih kandidatov na družabnih omrežjih, je v zagato spravil tudi predsednika Sodnega sveta RS Erika Kerševana, saj zadeve niso sklicali niti na sejo Sodnega sveta. Nič ni storila oziroma se od dogodka distancira tudi pravosodna ministrica Andreja Katič. Piše Nova24.tv

V molk se je zavil tudi sodnik Matjaž Štok, ki naj bi bil celo organizator srečanja stranke SD na Urbanu, saj na novinarska vprašanja Nove24.tv ne odgovarja.

Tako je naše (neodvisno) sodstvo. pazite kdo vam sodi!

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.