Mariborski policisti potrdili incident na Lentu v Mariboru, a niso izsledili storilcev!

PU policija trak maribor nesreča

Poročali smo o incidentu, ki se je zgodila 1. novembra na brvi, na mariborskem Lentu (TUKAJ). Tam se je, kot je potrdila tudi mariborska policija res zgodil incident.

To so na poslali iz policijske uprave Maribor: “Ob načelih varstva osebnih podatkov lahko potrdimo, da smo na PU Maribor 1. novembra prejeli prijavo, ki se je nanašala na domnevno kršitev več neznancev na brvi v Mariboru. Na kraj so bili napoteni policisti, ki tam niso izsledili domnevnih kršiteljev.”

“Po doslej zbranih in prejetih informacijah ne moremo potrditi informacije, da bi naj šlo v omenjenem primeru za kršitve, ki bi jih izvršili tujci. Dodajamo, da v zadnjem času v centru mesta nismo zaznali povečanja tovrstne varnostne problematike, povezane s tujimi državljani,” so sporočili iz PU Maribor.

S policijske uprave še dodajajo,  da policisti svoje naloge učinkoviteje izvajajo ob aktivnem sodelovanju z oškodovanci, drugimi pričami ter naznanitelji, saj lahko le ti nudijo ključne informacije, na podlagi katerih lahko policisti izvedejo policijske postopke in izsledijo kršitelje.

Glede na to, da domnevne kršitelje policisti niso izsledili, pričakujemo, da jih bodo v prihodnosti in da v kolikor bo šlo za tujce (eri: migrante) bomo o tem obveščeni tudi mediji.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.