Mesec s prstom kazal na Janšo, sedaj pa sam ne dviguje pošte s sodišča?

Luka Mesec, zajem slike POP TV

Ko so na oblasti levi, je vse mogoče. Se spominjate pogroma nad Janezom Janšo, ker ni dvigoval pošte s sodišča. No sedaj ko isto dela minister Levice o tem piše le redko kdo.

Minister in koordinator Levice Luka Mesec se velikokrat obrega ob predsednika stranke SDS Janeza Janšo in mu zelo rad podaja očitke okrog prevzemanja sodnih pošiljk. Takrat in danes so šli celo tako daleč, da se za seje preiskovalnih komisij poslancem vabila vročajo kar na sejah državnega zbora. Vendar zadnje poteze predvsem ministra Mesca kažejo, da v njihovih primerih veljajo drugačna pravila in takšno početje ni več nikakršen problem.

Kot so poročali pri N1 Slovenija je moral biti predobravnavni narok, ki je bil načrtovan za četrtek, v tožbi davčnega svetovalca Roka Snežiča proti sedanjemu ministru Luki Mescu preložen. Razlog preložitve naroka je bil v tem, da minister ni prevzel obtožnice. “Tole pa je za nasmejat do solz … in pošte s sodišča ni prevzel prav tisti Luka Mesec iz tiste levice, ki so imeli toliko za ves čas besnet po parlamentu čez one, ki ne prevzemajo pošte s sodišča,” je takšno obnašanje trenutne politike opisal poslanec SDS Branko Grims.

Eni tako, drugim drugače. Kje so sedaj tisti levi mediji, ki so tako radi pisali o Janezu Janši, ko ni utegnil dvigniti priporočene pošte. To so naslovi iz portalov Maribor24, 24ur, Dnevnik, Hudo in tako dalje. Kje so sedaj vaša pisanja dragi mediji?

Kje so sedaj vaša pisanja dragi mediji?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.