Mešetarjenje z denarjem Magne Steyr in občine Hoče-Slivnica?

Magna, slika: Vojko Golob

Občina Hoče-Slivnica naj bi leta 2017 Magni Steyr prodala kmetijska zemljišča. Spomnimo. to so bila najbolj rodovitna zemljišča okoliških kmetov.

Prav zanimivo je, ko smo se hoteli poglobiti v številke in ugotoviti koliko je Magna Steyr dejansko plačala občini Hoće-Slivnica za nesrečna kmetijska zemljišča. Do podatka na spletu se nismo dokopali, saj portal ERAR, kateri splošni javnosti, medijem, stroki in državnim organom omogoča vpogled v transakcije javnih institucij in družb v lasti države ter občin, ki se nanašajo na blago in storitve, plače, socialne prejemke, pokojnine, subvencije, štipendije itd. podatkov vplačilih Magne Steyr občini Hoče-Slivnica ne razkriva!

Zato se sprašujemo zakaj v primeru, ko je Ministrstvo za gospodarstvo nakazalo 3 milijone evrov, Magni Steyr d.o.o., Erar to pokaže. Ko pa bi moral prikazati vračila Ministrstva za gospodarstvo in plačila za zemljišča občini Hoče – Slivnica pa ERAR to enostavno zamolči ali po domače “NE prikaže”.

Vse skupaj, kot pravijo naši sogovorniki smrdi do neba, sploh če vemo, da je Magna v svojih Bilancah navedla, da je za zemljišča plačala skoraj 9 milijonov EUR, občina Hoče – Slivnica pa trdi, da je dobila le 2,5 milijona. Na koncu pa naj verjamemo še ministru Hanu, da je dobil vrnjenih 22 milijonov?

se nadaljuje…

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.