Telemach bo s 1. avgustom podražil svoje storitve mobilne in fiksne telefonije!

Draginja v naši državi se nadaljuje. Svoje storitve bo s 1. avgustom podražil tudi Telemach. za vse tiste ki uporabljajo mobilne ali stacionarne telefone.

Za približno en evo bodo s 1. avgustom storitve Telemacha dražje plačevali njihovi uporabniki. “Kot je znano, so se v zadnjem obdobju razmere na trgu močno spremenile, cene energentov so poskočile, inflacija v zadnjih 12 mesecih pa znaša kar 8,40 %. Velik del naraščajočih stroškov je in bo nase prevzelo podjetje, hkrati pa smo žal primorani, da tudi nekoliko prilagodimo cene nekaterih naših storitev. Le na ta način bomo namreč lahko še naprej vlagali v posodobitev naše infrastrukture in vam zagotavljali brezhibne storitve. V povprečju se bodo cene mobilnih storitev spremenile za 5 %, cene fiksnih storitev pa za 2 %, torej manj, kot znaša inflacija,” so sporočili

iz Telemacha.

So pa pri Telemachu zato povečali količine prenosa podatkov Sloveniji ter med gostovanjem v EU.

vir: telemach.s

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.