Milan Krek, odhajajočemu Bešič Loredanu: “Povedal sem ti že, da nisi za ministra!”

Milan Krek, Danijel Bešič Loredan

Nesposobni zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan, še ne ve, kaj bo storil v življenju, ali bo nadaljeval službo, kot politik, ali pa bo pustil vse skupaj in še naprej delal, kot zdravnik.

Po tem, ko je ministra za zdravje “nogiral” predsednik vlade Robert Golob, se ta še ni odločil, kaj bo počel v življenju. baje tudi pošte z Državnega zbora ne dviguje, kjer mu sporočajo, da lahko zasede mesto poslanca. je pa Bešič-Loredan tudi podpredsednik Gibanja svoboda, a vprašanje, če bo to še ostal.

Se je pa od Bešič-Loredana poslovil Milan Krek, nekdanji direktor NIJZ, katerega je z mesta odstavila prav Golobova vlada.  Tako je zapisal:

Ko sem imel pred dobrim letom, 2. junija 2022 ob tvojem imenovanju za ministra za zdravje s teboj več kot enourni razgovor, nisi razumel, da imaš pred seboj izkušenega terapevta, ki je vajen neskončnih manipulacij ljudi, odvisnih od drog. Nisi dojel, da imaš pred seboj dolgoletnega izkušenega direktorja v zdravstvu. Sam sem te načrtno diagnostično spraševal, da sem ti lahko na koncu dolgega in mučnega razgovora povedal, da nisi za ministra in da bi ti bilo veliko bolje takoj zapustiti to mesto, dokler je bil še čas….

Dragi kolega Beško (tako te kličejo nekateri, saj to dobro veš), pred letom dni sem ti rekel, da moraš vedno biti najprej slovenski zdravnik, potem pa politik, pa me nisi poslušal. Postal si neusmiljen politik, ki je eno leto uničeval slovensko zdravstvo in tudi mnoge dobre vodstvene kadre ob močni podpori koalicije in tvoje stranke Gibanja Svobode ter predsednika vlade. Vsi se sedaj skrivajo in vso odgovornost boš moral prevzeti sam. Oni bodo izbrali drugega, ti pa greš v pozabo kot minister, ki ni bil najbolj naklonjen zdravstvu.

Očitno je tako, ko te v kremplje spravi Golobova pokvarjena politika in kar naenkrat nisi več človek, ampak le še član te pokvarjene levičarske politike?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.