Minister Janez Cigler Kralj zaradi slabega počutja v UKC?

Minister za delo, druzino, socialne zadeve in enake moznosti.
Minister Janez Cigler Kralj zaradi slabega počutja v UKC?

Za vsakega ministra te vlade so dnevi naporni. Saj je časa za počitek malo, dela pa veliko. A to se pozna na žalost, večkrat tudi na zdravju.


Minister Janez Cigler Kralj zaradi slabega počutja v UKC?

Potem ko je minister za delo Janez Cigler Kralj včeraj po posvetu s socialnimi partnerji sporočil, da bo uskladitev minimalne plače za leto 2022 enaka višini rasti cen življenjskih potrebščin v lanskem letu (predlaga zvišanje minimalne plače na 1074,43 evra bruto), bi moral na sestanek z direktorji domov za starejše v Postojno, a ga tam ni bilo. Pozneje se je javil na twitterju in sporočil, da je zaradi zdravstvenih težav v ljubljanskem kliničnem centru. Pišejo Slovenske novice.

Hud tempo dela je očitno zahteval svoj davek. Zaradi slabega počutja preventivno k zdravniku. Na srečo nič resnega. Nujen počitek in kmalu bom, upam, kot nov. V tem času še posebej pazite nase in svoje zdravje,” je minister zapisal na svojem twitter profilu.

So pa ministra na urgenci opazili tudi drugi in dodali: “Nobene protekcije, čakal tako kot mi, čisto sam je bil.”

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
22°C
23°
21°
21°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.