Mladi člani SDS, so se zabavali na ladjici. Levičarji pa ponoreli zaradi zapisa o harmonikarici?

Člani SDM

Mladi člani Slovenske demokratske stranke so kot družina. Zato veliko stvari delajo skupaj. Hodijo na izlete, potovanja in se zabavajo. Tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Podmladek SDS Slovenska demokratska mladina (SDM) je preteklo soboto organiziral tradicionalni dogodek, ki so ga poimenovali party ladjica (ladjica za zabavo).

Člani in simpatizerji stranke so se z ladjico popeljali po slovenski obali.  Tak dogodek je za mlade člane seveda prava priložnost za zabavo ob dobri hrani in pijači seveda. Nobena zabava pa ne mine brez pristne domače glasbe, kar je posebej spodbudno za mlade, ki ob pristni domači glasbi tui zaplešejo. Tudi tokrat je bilo tako!

Za zabavo je poskrbelo tudi dekle, ki je zaigralo na harmoniki pesem ansambla Lojzeta Slaka “Ta sosedov Francelj”. O tem pa so v SDM zapisali: “Lepa punca, ki igra na harmoniko, ne more biti levičarka!” In neverjetno je to razburilo nekatere levičarje, ki so brezsramno začeli udarjati po mladih članih SDS.

In kakorkoli pogledamo, ta  zapis res ni daleč od resnice.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.