Mladi imajo pri Francu Kanglerju vedno priložnost!

Pogovorno omizje

Politična angažiranost mladih je ključnega pomena za prihodnost naše države. To dejstvo je še posebej prišlo do izraza na prireditvi “Štajerska si zasluži več.” O tem sta na nedavnem pogovornem večeru pregovorila Franc Kangler in Janez Janša.


Mladi danes imajo več priložnosti za vključevanje v politiko kot kadarkoli prej. Takšni dogodki, kot je bil v Mariboru z naslovom: “Štajerska si zasluži več”, nudijo mladim platformo za izražanje svojih idej in vizij. Prav tako pa jim omogočajo, da pridobijo dragocene izkušnje in veščine, ki jih bodo potrebovali za uspešno politično kariero. Pravijo v mariborskem odboru stranke SDS.

Dogodek “Štajerska si zasluži več” ni bil le priložnost za srečanje in razpravo, ampak je bil tudi simbol upanja in priložnosti za mlade v politiki. S podporo izkušenih politikov, kot sta Franc Kangler in Janez Janša, mladi zdaj vidijo, da lahko dosežejo velike stvari. Z vse večjim številom mladih, ki se vključujejo v politične procese, lahko pričakujemo bolj dinamično in vključujočo politično prihodnost za vse.

Franc Kangler je dokazal, in izboljšal participacijo mladih v politiki, za to pa je njihov občutek vključenosti pokazal tako, da jim je dejansko dovolili več glasu in jim politiko približali izkustveno. Vsi politiki bi torej morali začeti ustvarjati in podpirati politike, ki so posebej namenjene mladim; obenem pa bi morali ustvarjati priložnosti, zaradi katerih bi bili mladi osebno soočeni z različnimi političnimi nazori in bi dobili občutek, da je kritična politična razprava del njihove osebne identitete in tako vredna večjega zanimanja.

Eden od dosežkov, v mariborskem SDS, ps je rekordno število novih članov v politično stranko v Mariboru. Po številu včlanitev se Maribor lahko kosa s celotno Slovenijo. To je dokaz, da se v stranki vedno bolj zavedajo pomembnosti svojega političnega udejstvovanja in da želijo aktivno sodelovati pri oblikovanju prihodnosti. So zapisali pri SDS Maribor.

 

 

 

VREME

Maribor
jasno
43%
1.5km/h
0%
29°C
31°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.