Slovenski športnik, anticepilec, je odpovedal nastop na OI!

Klemen Bauer, slika Domžalec.si
Slovenski športnik je odpovedal nastop na OI, ker se ne želi cepiti!

Pa imamo tudi v Sloveniji svojega Novaka Đokovića, a ne po uspehih, ampak po proticepislkih nagnjenjih. Tako slovenski športnik ne bo nastopil na Olimpijskih igrah.


Slovenski športnik je odpovedal nastop na OI, ker se ne želi cepiti!

Potem ko je včeraj v Sloveniji kot strela z jasnega udarila novica, da bo sezono iz osebnih razlogov tik pred olimpijskimi igrami končal alpski smučar Štefan Hadalin, je slovenska olimpijska reprezentanca izgubila še enega člana. To je po novem anticepilec, biatlonec Klemen Bauer, ki se ne želi se cepiti proti koronavirusu, pišejo Slovenske Novice.

V zvezi s tem zadevi res ne zaupam v celoti. To cepljenje nam je preprosto vsiljeno in to se mi ne zdi sprejemljivo. Dovolj zgovorni so tudi podatki, ki so dostopni vsem, kaj se po svetu dogaja med športniki, ki so se cepili. Porast stranskih učinkov nikakor ni zanemarljiv. Navsezadnje gre tudi za načela, čeprav je bilo ob sprejeti odločitvi hudo in stresno,« je dejal slovenski anticepilski športnik.

A uspehi naših športnikov ne govorijo njemu v prid. Slovenija je na poletni olimpijadi dosegla kar 5 olimpijskih medalj, 3 zlate, eno srebrno in eno bronasto. Uspehe žanjejo Slovenci tudi v zimskih športih, kjer se nam na bližajočih olimpijskih igrah, za gotovo  obeta še kakšna olimpijske medalja. 

Prav je, da se tudi v slovenskem športu naredi red in da se necepljenim športnikom onemogoči sodelovanje na tekmovanjih najvišjega ranga, kot so olimpijske igre. Taka pravila veljajo namreč za vse športnike sveta. Zato Klemna Bauerja na biatlonski progi, res ne bo pogrešal prav nihče. 

 

 

 

VREME

Maribor
megla
93%
75%
18°C
19°
17°
19°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.