Morilka svoje babice tudi pevka? Sodelovala naj bi tudi v oddaji na POP TV?

policija-stop storilec
policija-trak

Petinosemdesetletno Marijo Tripar naj bi ubila njena lastna vnukinja, po neuradnih informacijah je uboja osumljena 31-letnica, znana tudi iz oddaje Slovenija ima talent.

Vnukinja, ki je umorila babico je glasbenica

Smrtne poškodbe naj bi ji vnukinja zadala z ostrim predmetom, neuradno najverjetneje z nožem. Da je bilo tistega dne nekaj narobe, je popoldne zaslutila prijateljica pokojne, ki je videla Marijo, opirajoč se na palico, hoditi po ulici. Da bi šla v takem slabem vremenu ven, ji ni bilo podobno, “Morda sta se z vnukinjo sprli, pa se je zato umaknila iz hiše,” je povedala za Slovensko novice.

Babica naj bi se svoje vnukinje bala. Domačinom je znano, da je imela vnukinja psihične težave, a naj nebi bila nasilna. To je za Slovenske novice potrdil tudi član primorske glasbene skupine, ki je prišel pred hišo groze in ki je z vnukinjo, ki je bila glasbenica igral dolgo let: »Nikoli ni bila agresivna in konfliktna. Niti pomislil nisem, da bi lahko storila kaj takega,« je dejal. Vnukinja je bila že v osnovni šoli vzorna učenka, same petice, pohvale, nadarjena in prisrčna.

slika: Slovenske novice

Za petje naj bi vnukinjo jo navdušila babica: “Rada je spontano prepevala, lahko bi rekli, da je bila glas duše. Kar prišepneš majhnemu otroku, potem mu to ostane,” pravijo. Sodelovala je pri televizijskih oddajah, kot je Slovenija ima talent, pela s “Šturlami” tudi na festivalu Melodije morja in sonca.

PM

VREME

Maribor
pretežno oblačno
53%
2.1km/h
75%
9°C
10°
8°
8°
Sun
3°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.