Na družbenem omrežju je završalo. V streljanju v Oplotnici je bil ubit Zlatko.

Mariborski operativno komunikacijski center je bil včeraj ob 20:12 obveščen o streljanju na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica. 

Kot je poročal spletni Večer, se je streljanje zgodilo v kraju Okoška Gora v občini Oplotnica. Pod streli iz pištole umrl Zlatko a ne nasilne smrti, saj dokazi zgovorno pričajo o tem, da naj bi bil potem, ko je ranil svojega prijatelja Zdravka P., pištolo usmeril še v sebe in sprožil.

Se pa pa na družbenem omrežju poslavljajo od Zlatka. Bil je med ljudmi zelo priljubljen, ter prijazen učitelj v avtošoli. Kot je zapisala ena od uporabnic družbenega omrežja: “Izgubila sem ne le prijatelja, ampak tudi človeka, ki je bil izjemno dragocen del ne samo mojega, temveč tudi življenja ljudi,ki smo ga poznali. Tvoja iskrenost in prijaznost sta bili neprecenljivi. Vedno si bil tam, kadar smo potrebovali nekoga. Tvoje pite bodo ostale neprimerljive (žal te naše ženske niso osvojile recepta) tako kot tvoja velikodušnost, toplina, igrivost.”

Zlatko je bil tudi vodja avtošole. Številnim mladim je omogočil prometno znanje in veliko ljudi je pri njem opravilo tudi vozniški izpit. 

V imenu uredništva e-maribor.si izrekamo družini Zlatka iskreno sožalje.

.

 

VREME

Maribor
dež
90%
1km/h
75%
16°C
20°
16°
16°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.