Na kateri levi plačilni listi se nahaja Alem Maksuti?

slika: Nova24TV

Prekmurski Srb, Alem Maksuti, čeprav kaj takega niti ne obstaja, je levičar od glave do pete. Baje se s tem rad tudi sam pobaha. Je pa očitno v svoje obnašanje vnesel tudi levičarske navade. Alem namreč slovi po svojih zgrešenih političnih analizah in tudi po svojih brutalno primitivnih in žaljivih javnih izpadih na facebooku in twitterju. 

Zagotovo pa Alem Maksuti, tako, kot je značilno za vsakega levičarja, nič ne naredi zastonj? Vidni politik (nekdanje) SMC je za portal Požar report potrdil, da je, citiramo, “Maksuti bil na plačilni listi SMC, od leta 2014,” torej takrat, ko je Miro Cerar aktivno vstopil v politiko, “do leta 2018, ljudje iz kroga Mira Cerarja pa so bili člani vodstva Inštituta za politični menedžment, (IPM Skupina; op.a.), ki je bil takrat še zasebni zavod, ne pa d. o. o.,” in prek katerega je v tistem času delal Maksuti, pozneje, po javno dostopnih podatkih, pa naj bi Maksuti ta inštitut tudi formalno zapustil.

Vir iz SMC: Maksuti ni bil ne navijaški in ne primitiven. Kasneje se je bodisi radikaliziral, bodisi so omrežja močno pojačala postavko” (beri: plačila).

In še ta zanimivost: Alem Maksuti je še pred nedavnim označeval,  Damirja Črnčeca za nestrpneža, ksenofoba in homofoba”, danes taisti Alem Maksuti z njim, Damirjem Črnčecem namreč, lepo kofetka na ljubljanskem Petkovškovem nabrežju. Kako hitro nestrpnež iz twitterja in facebooka obrne ploščo. Glavno, da denarja v levem koritu ne zmanjka.

slika: požareport

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
2.1km/h
0%
-1°C
1°
-2°
-1°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA